AB

Välkommen till oss på AB! Vi är ett företag med säte i Skärholmen, Stockholm, som specialiserar oss på tak. Oss kan du därför vända dig till för att få hjälp med allt som har med ditt tak att göra. Hos oss arbetar flera skickliga och erfarna plåtslagare och takläggare som kan ge dig all hjälp du kan tänkas behöva när det kommer till ditt tak.

Med hela Stockholm som arbetsplats

Vi på AB har hela Stockholm som arbetsplats. För oss spelar det alltså inte någon roll var du bor eller har ditt företag någonstans, vi kan förse dig med den hjälp du behöver oavsett vilket. Tveka därför inte på att vända dig till oss om du behöver hjälp med ditt tak.

Vi arbetar i ett högt tempo

Exakt hur snabbt det går för oss på AB att färdigställa ett arbete beror förstås på dess omfattning. Dock gör vi alltid allt vi kan för att kunna bli klara med våra byggprojekt så fort som möjligt. Det gör vi inte för vår egen skull, utan för dig som kund. Vi har nämligen full förståelse för att det kan vara påfrestande att ha ett pågående byggprojekt i hemmet eller på sin arbetsplats.