Vad gör en plåtslagare?

Precis som namnet antyder är en plåtslagare en person som arbetar med plåt. Dock finns det olika typer av plåtslagare. De som du finner hos oss är så kallade byggnadsplåtslagare. Dessa jobbar med plåt i eller på olika typer av byggnader. Eftersom vi är en firma som riktar in oss på tak har vi plåtslagare som främst arbetar med att klä olika byggnaders tak med plåt.

Det finns också grovplåtslagare, ventilationsplåtslagare och flygplansplåtslagare. Ventilationsplåtslagare arbetar förstås med ventilationer, och flygplansplåtslagare med flygplan samt helikoptrar. Grovplåtslagare jobbar i sin tur med att montera och forma olika sorters detaljer av grovplåt.

Vad gör oss till ett företag värt att satsa på?

Vad är det då som gör det till en bra idé att satsa på just oss när det kommer till plåtslageri? Svaret på den frågan är att det finns flera anledningar till att göra det. Främst har det med vår erfarenhet och kunskap att göra. Vi är helt enkelt experter på byggnadsplåtslageri och kan därför ge dig förstklassig hjälp när det kommer till detta.

Vi är också ett företag som aldrig nöjer oss med något av de arbeten vi utfört förrän även du som kund blir fullständigt nöjd med det. Om du känner dig missnöjd efter att vi avslutat ett arbete behöver du bara säga till. Vi kommer då att göra allt som står i vår makt för att du ska bli nöjd.

Sist men inte minst har du också våra priser. Vi erbjuder nämligen mycket bra priser som få andra företag inom vår bransch kan mäta sig med.

Vi har vår verkstad i Skärholmen

Du finner vår verkstad i Skärholmen. Bredängs allé 20 är den adress som vi är registrerade på.