Våra tjänster

När vi kommer till en kund så gör vi ofta först en inspektion av vad det är som ska utföras. Sedan ger vi förslag både på de detaljer som du som kund önskar. Men vi kommer även säga till om det är något annat som vi ser behöver utföras. Med hjälp av plåt kan vi täcka in hela tak- eller fasadelement, men vi arbetar även med mindre detaljer. Det kan röra sig om korrigeringar vid anslutningar av skorstenar, montage av kök och badrum, eller montage av nya fönster. Överallt där täckning eller anpassningar behövs.

Anlita oss som plåtslagare

Ordet plåtslagare säger mångt och mycket precis vad det är som vi gör. Plåt är ett mycket smidigt och lättarbetat material som i rätta händer går att forma exakt som man vill. Den egenskapen tillsammans med vår yrkeskunskap gör att det inte finns något projekt som är för svårt. Vi har en maskinpark och våra verktyg är av absolut högsta kvalitet. Det tillsammans med personal som ständigt utvecklas gör att vi ligger i framkant inom plåtarbeten.  

Plåtdetaljer i hemmet

Vi arbetar dagligen med projekt som innebär att vi lägger plåttak. Men vi gör även alla kringdetaljer utomhus som hängrännor, anslutningar mot skorsten, fönsterbleck med mera. Även inomhus finns det många detaljer som vi arbetar med. Förutom skydd kring eldstäder och kaminer har plåten letat sig in i kök och badrum. Vi har till exempelvis haft många uppskattade uppdrag den senaste tiden där vi gjort skräddarsydda stänkskydd ovanför spisar och köksbänkar.