Plåtslagare med egen smidesverkstad 

Vi erbjuder alla slags plåtslageritjänster från stilrena plåttak till smide. Som plåtslagare kan vi  även hjälpa er med hängrännor, stuprör, skorstensskydd och olika takskydd. Dessutom utför vi smidesarbeten som ledstänger, balkongräcken, gallergrindar mm. Allt av högsta kvalité och mått anpassat för att möta era behov. Som plåtslagare har vi lång erfarenhet av att lägga nya plåttak, takrenoveringar, underhåll och reparationer. Vi utfört arbeten för både privatpersoner, bostadsrättsföreningar, hyresvärdar, och företag. För oss är alla kunder lika viktiga oavsett storlek och vi hjälper er gärna med olika plåt- eller smidesarbeten på både småhus, garage, villor, flerfamiljshus och större fastigheter. Kontakta oss om ni vill att vi tar fram en kostnadsfri offert för det arbete ni önskar få utfört. 

Några av de olika tjänster som vi erbjuder

Som plåtslagare har vi bred kompetens och kan erbjuda ett brett utbud av tjänster. Vi kan exempelvis hjälpa er med ommålning av plåttak, besiktning och rensning av hängrännor samt snöskottning av tak. Det är viktigt att regelbundet besiktiga sitt tak och vi kan hjälpa er med det. När ni skriver på vårt serviceavtal slipper ni tänka på underhållet av taket. Det innebär att vi tar på oss ansvaret och utför regelbundna kontroller av hela taket, olika säkerhetsanordningar och rensar hängrännor. Vill ni veta mer är ni välkomna att fylla i online-formuläret eller ringa oss. Ni får då prata direkt med en av våra plåtslagare.

Plåtslagare med många nöjda kunder

Som plåtslagare med egen smidesverkstad är vi stolta över vår yrkesskicklighet. Vi kan utföra många olika plåtarbeten. Allt från enkla plåttak till kulturmärkta plåttak, takterrasser och avancerade torn. Vi arbetar bara med högkvalitativa material och utför vårt arbete med precision. Detta då vi även vill att de plåt- och smidesarbeten vi utför ska hålla riktigt länge. Taket får stå ut med mycket året om. Allt från regn och rusk till snö och blåst. Därför är det viktigt att det håller helt tätt, för att undvika mögel och fuktskador. Vi vet vad som krävs för att leverera ett kvalitativt och genuint hantverk. Genom åren har vi fått många nöjda kunder. Är du osäker om vi är företaget för dig? Vi visar gärna vår referenslista.