Om oss

När du anlitar en plåtslagare så vill du ha någon som gör bästa möjliga arbete för bästa möjliga pris. Det är precis vad vi är stolta över att kunna erbjuda. Men vi strävar också efter att ge mervärden som du som kund kommer uppskatta. Vi har inte bara många års erfarenhet och en stor kunskapsbank inom företaget. Som kund kan du även lita på att vi inte sätter tand för tunga om vi ser något som behöver åtgärdas eller om vi anser att jobbet blir bättre utfört på något annat sätt än vad vi kan erbjuda. På det sättet kan du som kund alltid lita på att vi känner att det är en del av vårt arbete att ge de råd och utföra de arbeten som kunden tjänar bäst på.  

Utbildning och uppdatering

Vi är noga med att följa utvecklingen. Vi vet vad som är modernt och ser till att alla våra anställda har de kunskaper som behövs för dagens populära projekt. Så fort det kommer nya verktyg och maskiner så ser vi till att vi gör en uppdatering. Allt för att vi ska kunna ligga i framkant när det gäller utförande av alla kunders önskemål.  

Ett nyfiket och kreativt sinne

Som plåtslagare anser vi oss vara en del av den kreativa skaran. Därför anställer vi endast personal som har en nyfikenhet och som vill arbeta kreativt för att hitta bästa möjliga anpassningarna för kunden. Ingen dag är den andra lik och vi är extra stolta när vi hittar nya lösningar.